Skip to main content
InZicht • Kinder- en opvoedcoaching • Walstraat 78 • 4571 BJ Axel • 06 44 270 293 • InZichtcoaching@outlook.com

Wie ben ik

Wie is de coach van InZicht

Mijn naam is Netta Meesen en sinds oktober 2016 ben ik als zelfstandig, geregistreerd coach gestart met InZicht.

wie is netta meesen
Ik werk al ruim 20 jaar als pedagogisch medewerker in de kinderopvang en heb me daarnaast gespecialiseerd tot kinder- en opvoedcoach. Met InZicht zet ik mijn kennis en ervaring in om kinderen te helpen en ouders of begeleiders te adviseren wanneer zich knelpunten voordoen in de ontwikkeling van een kind.

Ontwikkelingspsychologie heeft mijn speciale interesse binnen de psychologie. Ik heb me daarin de afgelopen 10 jaar verdiept. Onder andere heb ik een opleiding gevolgd tot assistent psychologie met specialisaties GGZ kinderen en Onderwijs en de opleiding tot kinder- en opvoedcoach. Het coachen spreekt me erg aan. Positief denken staat hierin centraal! Geen etiketten maar een oplossingsgerichte aanpak. Hierbij kan al op korte termijn resultaat worden geboekt wat erg stimulerend kan werken.

Tijdens mijn werk merk ik dat ouders en begeleiders behoefte hebben aan coaching, deskundig advies en praktische tips, omdat ze zich zorgen maken over gedrag dat een kind laat zien of vragen hebben over de opvoeding.

Ik denk met InZicht een steentje bij te kunnen dragen aan het positief ontwikkelen van het kind naar volwassenheid en zelfstandigheid.